Afișez 1 - 12 din 20 de rezultate

Apisan Forte 400 gr

80,00 lei
Supliment nutritiv apicol ,100% natural ,fara conservanti chimici ,fara prelucrare termica, cu continut bogat in polen ,miere,aminoacizi esentiali, vitamine ,hormoni ,enzime ,acizi nucleici (ADN si ARN) si substante antioxidante.  Produs medaliat cu aur ,produs in Romania si brevetat in anul 2006. Furnizeaza energie organismului si intarzie senzatia de oboseala ,hepatoprotector, cardioprotector,este indicat in flebite,varice,hemoroizi,stimuleaza cresterea imunitatii organismului,ajuta dezvoltarea organismului copiilor in perioada de crestere,combate constipatia,colita,stimuleaza energetic activitatea creierului,combate consecintele subnutritiei,dar si ale alcoolismului cronic.

Apitotal 360 gr Apicola Pastoral Georgescu

25,40 lei
Tonic general cu actiune  regeneratoare, vitaminizanta si mineralizanta,recomandat in stari de slabiciune ale batranilor, sustine sistemul imunitar ,regenereaza ficatul ,da pofta de mancare si energie.  

Energizant 400 gr Apisab

28,00 lei
Acest energizant aduce un mare ajutor oganismului atât de solicitat de oboseală, stres, alimentație nesănătoasă, poluare.

Energovital 360 gr Apicola Pastoral Georgescu

22,50 lei
Supliment alimentar 100 % natural ce combina doua elemente (polen si catina) cu numeroase beneficii asupra organismului, care ajutate de proprietatile mierii, fac din acest produs un tonic general, vitaminizant , un adjuvant in ameliorarea a numeroase afectiuni. Tonic, energizant, vitaminizant si mineralizant pentru perioadele de efort fizic si intelectual; -contribuie la buna functionare a sistemului imunitar; - ajuta in cazuri de crestere intarziata a copiilor, lipsa poftei de mancare; - adjuvant in starile de slabiciune ale varstnicilor.

Gatulet fericit Spray de gat pentru copii si adulti 50 ml Prisaca Transilvaniei

67,00 lei
Are actiune antiinflamatoare, bacteriostatica datorita formulei speciale cu propolis in apa si miere de albine . Nu contine alcool si este un produs 100% natural.

Manuka miere+100 500gr Adams

143,00 lei
Mierea de manuka este mierea creata din extrasul florilor de Manuka. Manuka face parte din familia Tea Tree si este nativa Noii Zeelande. Se regaseste in salbaticie, in zonele necultivate. Lemnul si florile sale au fost folosite de oamenii Maori timp de sute de ani, datorita proprietatilor vindecatoare. Mierea de Manuka este extrem de apreciata in toate colturile lumii.

Miere BIO Manuka (TA 25+) 250 g Sonnentor

160,00 lei
Mierea de Manuka este consideranta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural avand un spectru extrem de larg de actiune, fiind singura miere din lume care distruge o gama variata de microorganisme bacteriene si fungice. IMPORTANT: FĂRĂ hrănire sau adaos de zahăr!  

Miere de rapita 400 gr Mos Costache

12,50 lei
Mierea de rapiţă este obţinută din rapiţa sălbatică, o plantă bogată în proteine, carbohidraţi, glucide, lipide, în minerale precum bor, calciu, fier, fosfor, potasiu, sodiu, în vitaminele A, B1, B2, B3, C şi  betacaroten. Albinele produc această miere în luna mai. Mierea de rapiţă este un remediu eficient în bolile renale, de stomac, cardiace, respiratorii şi în osteoporoză. De asemenea, poate fi folosită profilactic, prevenind afecţiunile hepatice, pancreatice şi splenice. Mai mult, graţie proprietăţilor sale antibacteriene, această miere distruge bacterii precum streptococul, stafilococul sau helicobacter pylori.

Miere de tei 900 gr Apicola Costache

21,00 lei
O miere de culoare galbenă, cu reflexe verzi, mierea de tei păstrează parfumul delicat al florilor din care este culeasă.
Are proprietăţi antiseptice şi este utilizată pentru a trata răcelile, stările gripale, tusea şi bronşita. Dizolvă mucusul şi curăţă gâtul şi este foarte eficientă pentru persoanele care suferă de stres şi insomnie. Puţină miere de tei înainte de culcare este mai bună decât oricare alt somnifer. Proprietăţile sale antiinflamatorii o fac ideală şi pentru tratarea crampelor şi a problemelor renale.

Miere poliflora 400 gr Apicola Pastoral Georgescu

12,70 lei
Mierea poliflora stimuleaza pofta de mancare, imbunatateste digestia, ajuta functiile ficatului si creste procentul de hemoglobina in sange. Una, doua lingurite de miere luate dimineata, pe nemancate, cu un pahar de apa la temperatura camerei, usureaza digestia.

Miere poliflora 900 gr Mos Costache

21,00 lei
 Obţinută din nectarul mai multor specii de flori, mierea polifloră variază în privinţa aromei şi a culorii în funcţie de tipul de floare predominant. Bogată în vitaminele B, C şi K, fier, calciu şi potasiu, mierea polifloră stimulează apetitul, facilitează procesul digestiv, îmbunătăţeşte activitatea inimii şi a ficatului, duce la creşterea procentului de hemoglobină din sânge şi este un remediu excelent pentru oboseala fizică şi psihică. Acest tip de miere este recomandat pentru tratarea anorexiei datorită conţinutului bogat în fier.
De asemenea, un consum regulat de miere polifloră poate preveni problemele de creştere şi demineralizare a oaselor.

Pachet Miere BIO Manuka 1 + 1 Gratis!

90,00 lei
Mierea BIO de Manuka este consideranta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural avand un spectru extrem de larg de actiune, fiind singura miere din lume care distruge o gama variata de microorganisme bacteriene si fungice.