Afișez 1 - 12 din 53 de rezultate

5 HTP 30 tablete Secom

49,00 lei

Supliment alimentar 5-HTP, Nature's Way, 30 tablete filmate gastrorezistente suport in sinteza serotoninei si mentinerea sanatatii sistemului nervos

Formula pe baza de 5-HTP, aminoacid ce ofera suport in sinteza serotoninei, numita si "substanta fericirii" si mentine sanatatea sistemului nervos.

5 HTP Armonie 60 capsule Rotta Natura

41,00 lei
Stare de bine cu unul dintre cele mai avansate preparate Beneficii contribuie la menținerea sănătății psihice contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos contribuie la performanța mentală normală contribuie la reducerea oboselii și extenuării contribuie la funcționarea normală a inimii contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar contribuie la un metabolism energetic normal contribuie la reglarea activității hormonale îmbunătățește starea de spirit ajută la inducerea unui somn natural de bună calitate reduce consumul alimentar excesiv cauzat de tulburările emoționale reglator psiho-emoțional sedativ ca adjuvant în stări de nervozitate, stres, anxietate

Aswagandha SE 500mg 60 capsule Secom

75,00 lei
Extract standardizat din radacina de Ashwagandha, adaptogen natural, ce sustine echilibrul emotional si starea de bine a organismului.

B complex 50 capsule Secom

57,00 lei

Supliment alimentar B-Complex 100mg, Solaray, 50 capsule vegetale, ce ajuta la functionarea sistemului nervos si a metabolismului energetic normal.

Formula complexa ce ajuta la functionarea normala a sistemului nervos.
  • reducerea oboselii, a extenuarii si la metabolismul energetic normal
  • functionarea normala a sistemului nervos, sinteza normala si metabolizarea anumitor neurotransmitatori si la mentinerea sanatatii psihice
  • mentinerea sanatatii membranelor mucoase, a pielii, a parului si a vederii normale
  • mentinerea globulelor rosii normale
  • procesul de diviziune celulara, protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ
  • metabolismul normal al fierului si al macronutrientilor
  • functionarea normala a inimii
 

Calmogen plant 20 capsule Omega Pharma

9,00 lei
Supliment alimentar pe baza de plante (Valeriana, Floarea Pasiunii, Hamei) și Magneziu  ce contribuie la instalarea stării de relaxare şi calmare și funcţionarea normală a sistemului nervos. Nu provoacă somnolenţă și nu creează dependenţă.

Cârcel STOP 3o comprimate Doppelherz aktiv

18,00 lei
Ingrediente active și proprietăți: - magneziu, alături de potasiu pentru metabolismul energetic normal, funcționarea normală a sistemului nervos și a celui muscular; - potasiu pentru menținerea tensiunii arteriale normale; - fier pentru formarea normală a globulelor roșii, care sunt importante pentru transportul oxigenului în sânge; - zinc pentru funcționarea normală a sistemului imunitar influențat, în mare măsură, de activitatea fizică și sport; - crom pentru menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge; - vitamina B6 pentru formarea normală a globulelor roșii și funcționarea normală a sistemului imunitar; - vitamina B12 pentru funcționarea normală a sistemului nervos și formarea normală a globulelor roșii.

Ceai la punga 50g, Noapte Buna, Fares

6,50 lei
Favorizează instalarea unui somn natural.  Prezentare: cutie a 50 grame  

Censton 30 capsule Biovitality

65,00 lei
CENSTON este o formula complexa si unica din cele mai benefice zece plante, pe care medicina ayurvedica le recomanda pentru buna functionare a sistemului nervos central. Compozitia in ansamblu ajuta la imbunatatirea performantei mentale, putand fi considerata o hrana necesara bunei functionari cerebrale.

Censton 60 capsule Biovitality

120,00 lei
CENSTON este o formula complexa si unica din cele mai benefice zece plante, pe care medicina ayurvedica le recomanda pentru buna functionare a sistemului nervos central. Compozitia in ansamblu ajuta la imbunatatirea performantei mentale, putand fi considerata o hrana necesara bunei functionari cerebrale.

Coacaz negru extract din muguri PlantExtrakt

30,00 lei
Extractul gemoterapic este obţinut din muguri proaspeţi de *Coacăz negru (Ribes nigrum), prelucraţi conform reţetei farmaceutice de macerat glicerinic. Conţine alcool etilic de cereale 18% vol. * Cultură ecologică. Certificare ecologică EcoInspect Ro-008. Recomandări principale: Sindroame alergice: ajută la scăderea incidenţei şi ameliorarea sindroamelor alergice; Sindroame inflamatorii: ajută la ameliorarea sindroamelor inflamatorii de la nivel local şi general, în special cele de la nivelul articulaţiilor; Aparat respirator: ajută la ameliorarea simptomelor din infecţii gripale şi din infecţiile respiratorii în general (stări febrile, rinite).

Confort Emotional, N135, 60 capsule, Fares, 100% plante medicinale

43,00 lei
Ajuta la mentinerea unei stari de bine mentale.
Favorizeaza mentinerea calmului in conditii de stres.
- antidepresiv, anxiolitic; - adaptogen (creste capacitatea organismului de a se adapta la stres si suprasolicitari); - tonic nervos; - calmant; - sedativ.

Cordyceps 60 capsule Secom

106,00 lei
Contribuie la cresterea capacitatii de adaptare a organismului si la imbunatatirea longevitatii.