Afișez toate cele 4 rezultate

Baraka 450 mg Pharco

27,00 lei
Proprietăți: Indicatii Baraka este folosit de peste 2000 de ani pentru a creste natural puterea de aparare a organismului la toate varstele. Totodata experienta milenara il recomanda ca fiind benefic persoanelor cu tuse persistenta, restanta dupa raceli sau viroze si persoanelor cu o sensibilitate pronuntata a arborelui respirator precum si la fumatori. Prin componentele antioxidante, calmante si nutritive din uleiul de chimen negru, Baraka asigura un suport optim pentru cresterea imunitatii la copii si adulti si calmeaza tusea iritativa.

Ceai iarba mare la punga Adserv

3,50 lei
Actiune expectoranta, antitusiva, antiseptic general al cailor respiratorii, diuretica, depurativa, stomahica; stimuleaza secretia biliara si ajuta la eliminarea bilei in intestin. Utilizare in mod traditional, in bronsite cronice, tuse de diferite etiologii, afectiuni renale, reumatism si guta, tulburari digestive, diskinezii biliare.

Ceai lemn dulce la punga Adserv

3,60 lei
Recomandat intern in mod traditional, in bronsita, faringita, tuse, constipatie, gastrite hiperacide, ulcer gastric si duodenal, litiaza renala si biliara, reumatism, artrita, tulburari de menopauza, tulburari menstruale; indulcitor si aromatizant natural.

Ceai lumanarica 50gr Hypericum

6,00 lei
Recomandat ca adjuvant in afectiunile respiratorii (faringita, laringita, bronsita, tuse, astm bronsic), hemoroizi, afectiuni ale vezicii urinare, oprirea caderii si stimularea cresterii parului.