Afișez toate cele 4 rezultate

Ceai galbenele la punga Adserv

3,90 lei
Recomandat in gastrita acida,ulcer gastroduodenal,(cicatrizeaza mucoasa,elimina inflamatia) dischinezie biliara ,stimuleaza secretiile biliare,antispastic.

Ceai lemn dulce la punga Adserv

3,60 lei
Recomandat intern in mod traditional, in bronsita, faringita, tuse, constipatie, gastrite hiperacide, ulcer gastric si duodenal, litiaza renala si biliara, reumatism, artrita, tulburari de menopauza, tulburari menstruale; indulcitor si aromatizant natural.

Cicatrizin 50ml Tis Farmaceutic

10,00 lei
Favorizează refacerea țesuturilor lezate, stimulând procesul de granulare și epitelizare în răni, degerături, arsuri. Asocierea principiilor bioactive conținute în extractele naturale (tătăneasă, sunătoare, pătlagină, gălbenele) conferă produsului calități terapeutice caracteristice: antiinflamatorii, cicatrizante și stimulează procesul de reepitelizare al țesuturilor. Produsul  accelerează procesul de vindecare a rănilor care se vindecă greu.

Ovule cu spanz -Supozitoare cu spanz 10 buc

45,00 lei
Ovule cu spanz supozitoare cu spanz  10buc, se pot folosi si ca ovule . COMPOZITIE: -helleborus (spanz) -ulei pur de masline -lanolina, -unt de cacao, -vitaminele A si E.