Afișez toate cele 3 rezultate

Coenzima Q 10 Forte plus 60 mg Hofigal

57,00 lei
Coenzima Q10 in ulei de catina furnizeaza celulelor din organism energia necesara intineririi vietii ,protejeaza inima si regleaza contractilitatea miocardului. Stimuleaza sistemul imunitar si prelungeste viata pe cale naturala . Are proprietati antioxidante, tonifiante si vitaminizante ,sustine organismul la stres,efort fizic si intelectual.

Coenzima Q 10+catina 15 mg Hofigal

28,00 lei
COENZIMA Q10 IN ULEI DE CATINA actioneaza drept catalizator in reactiile chimice si furnizeaza celulelor din organism energia necesara intretinerii vietii, protejeaza inima, stimuleaza sistemul imunitar, prelungeste viata pe cale naturala.

Coenzima Q10 Dual 60 mg 30 capsule Good Days Therapy

34,00 lei
Coenzima Q10 Dual Barny's - este o formulă inovatoare care combină o Coenzima Q10 de calitate superioară cu o tehnologie cu microparticule pentru absorbție rapidă. Beneficii Protecţia inimii şi a vaselor de sânge Reglarea tensiunii arteriale Pentru fortifierea sistemul imunitar Creşte rezistenta la efort Pentru menţinerea tonusului şi energiei Contribuie la îmbunătățirea activității fizice Susține capacitatea de efort intelectual