Afișez toate cele 6 rezultate

Biomicin (Antibiotic natural), A14, capsule moi

23,00 lei
Antibacterian natural. Produs pe bază de uleiuri esențiale ce combate afecțiunile bacteriene care apar la nivelul pielii, al aparatului respirator și digestiv. Sigur pentru flora intestinală. Datorită compoziției bogate în uleiuri, capsulele Biomicin nu atacă flora intestinală. Administrarea repetată nu produce rezistență.

Biomicin Forte, A3, soluție Fares

29,00 lei
Antibacterian natural. Formulă concentrată pe bază de uleiuri esențiale de cimbru și cuișoare pentru infecțiile respiratorii de natură bacteriană. Recomandat și persoanelor cu rezistență sau reacții adverse la medicația de sinteză.

Glicostat 60 capsule Fares

28,50 lei
Susţine metabolismul glucidic prin creşterea utilizării celulare a glucozei şi stimularea eliberării de insulină, susţine buna funcţionare a pancreasului endocrin, imbunătăţeşte vascularizaţia pancreasului, stimulează formarea celulelor beta-pancreatice, antioxidant.

Plantusin forte, R25, sirop | Fares

26,00 lei
Ajută la eliminarea disconfortului de la nivelul căilor respiratorii superioare. Recomandări: – tuse cu expectoraţie, spastică, iritativă; – bronşită, astm bronşic; – afecţiuni pulmonare cronice.

Ridiche neagră, R28, sirop | Fares

18,00 lei
Ajută la obţinerea confortului respirator. Suport pentru sănătatea tractului respirator. Recomandari: tuse productivă, răceală, gripă, bronșită.

Sirop Pătlagină, R10, sirop | Fares

17,00 lei
Ajută la obţinerea confortului respirator. Recomandari: tuse uscată, iritativă, spastică sau cu expectoraţie vâscoasă.