Afișez toate cele 2 rezultate

Gel pentru igiena intima cu propolis 300 ml Favisan

15,00 lei
Gelul previne infectiile, asigura sanatatea si confortul zonei intime. Curata, improspateaza si hidrateaza pielea din zona intima. Contine arome delicate (propolis, lavanda, portocala), agenti de curatire blanzi, emolienti bine tolerati de pielea sensibila. Nu usuca pielea. Extractul natural de propolis este antibacterian, antiviral, antioxidant, antifungic, antiinflamator, sustine mecanismul natural de aparare al pielii.  

IntimoHelp 400 ml +20servetele cadou Zdrovit

23,00 lei
Zona intimă are un strat natural de protecție de natură acidă, fiind locuită în mod regulat de "bacterii bune" care se regăsesc și în alte părți ale corpului uman. Cea mai frecventă bacterie vaginală este Lactobacillus, cu rol în menținerea acidității normale a zonei intime, prin producerea de acid lactic care protejează și previne apariția infecțiilor.
Suprafața vaginală externă are un nivel al pH-ului între 3,5 și 4,5, ceea ce înseamnă că produsele cu pH prea mare sau prea scăzut pot afecta echilibrul natural al florei vaginale. Principalul motiv pentru prurit, secreții, inflamații și infecții este tocmai dereglarea acestui echilibru, care poate fi rezultatul unor diverși factori.