Afișez toate cele 4 rezultate

Crema ciuperca tibetana Aromcience

28,00 lei
Este o cremă puternic hidratantă și foarte bogată în principii active (conține minimum 10% extract standardizat), destinat întineririi, îngrijirii și refacerii pielii, al cărui principal component activ este ciuperca tibetană. Aceasta este un organism care crește doar la înălțimi foarte mari, nefiind niciodată întâlnit la sub 4000 de metri altitudine, întrucât se dezvoltă doar în golurile alpine, deasupra limitei la care crește vegetația forestieră. Savanții europeni care au întâlnit-o prima oară în Tibet i-au dat ciupercii denumirea științifică de Cordyceps, ceea ce s-ar traduce din greaca veche prin „iarba vie”. Utilizată intern, ciuperca tibetană este celebră în toată lumea pentru efectele sale formidabile în combaterea cancerului și a tuturor formelor de tumori, dar și pentru reîntinerire sau întărirea imunității.

Crema ciuperca tibetana forte 75 ml Aromscience

34,00 lei
Este un produs pentru uz extern, destinat afecțiunilor articulare și nevralgiilor, al cărui principal component activ este ciuperca tibetană. Aceasta este un organism care crește doar la înălțimi foarte mari, nefiind niciodată întâlnit la sub 4000 de metri altitudine, întrucât se dezvoltă doar în golurile alpine, deasupra limitei la care crește vegetația forestieră. Savanții europeni care au întâlnit-o prima oară în Tibet i-au dat ciupercii denumirea științifică de Cordyceps, ceea ce s-ar traduce din greaca veche prin „iarba vie”. Utilizată intern, ciuperca tibetană este celebră în toată lumea pentru efectele sale formidabile în combaterea cancerului și a tuturor formelor de tumori, dar și pentru reîntinerire sau întărirea imunității.

Lyber cu untul pamantului si petrol 500 ml Viva Natura

54,00 lei
MASAJ ÎNCĂLZITOR PENTRU ZONA ARTICULAȚIILOR ŞI SPATE Crema Lyber poate fi folosită pentru masajul zonei articulațiilor și spatelui cu efect recuperator, calmant și relaxant. Este un produs natural care are la bază o formulă unică inspirată din rețete tradiționale și conține extracte din plante recunoscute pentru efectele lor benefice: untul pământului, arnică, boswellia, harpagophytum, ghimbir, muștar, castan și o fracție specială obținută din petrol.

Reum Articular Forte Cheia Sanatatii – pentru refacerea articulatiilor – 120 cps

90,00 lei
Reum Articular Forte mentine functionarea normala a articulatiilor, contribuie la formarea normala de tesut colagenos la nivelul articulatiilor si sustine sanatatea sistemului osos, contribuie la coordonarea neuromotorie normala si confera o stare de bine generala. Ingrediente/capsula: Salcie (Salix alba), coaja, extract hidroalcoolic uscat cu min. 25% salicina: 100mg; – Cartilaj de rechin (peste): 100mg; Laptisor de matca liofilizat: 100mg; capsula tare de gelatina; Sofran de India (Curcuma longa/ Curcuma sp.), radacini, pulvis 75mg; Laptisor de matca liofilizat: 50mg; Arbore-de-tamaie (Boswellia serrata), rasina, extract 5-10:1, uscat cu 20-30% acizi bosweilici: 50mg; Coada-calului (Equisetum arvense), parti aeriene, extract apos (maltodextrina, dioxid de siliciu) uscat, cu min. 7% siliciu. Rol benefic: - stimulator de celule stem conceput pentru prevenirea si combaterea afectiunilor articulare de toate tipurile (artrita, poliartrita reumatoida, artroza, spondilita) si trateaza ruginoza. - in tratamentul tulburarilor neuro-motorii post traumatice, afectiunilor musculare, fracturi si afectari ale tendoanelor si ligamentelor.