Afișez toate cele 3 rezultate

Pasta de dinti 150 ml Argentum Viva Natura

22,00 lei

100% natural şi de origine naturală! Procesată la rece – fără parabeni. Fără fluor – fără spumanţi. Antitartru – ajută la prevenirea cariilor. Cu efect în sângerări gingivale.

Pasta de dinti pentru copii 100% naturala Viva Natura

10,50 lei
Pasta de dinți Junior are o formulă special concepută pentru copii, chiar și la cele mai fragede vârste, având componente de bază argilă, aloe vera, propolis și extracte naturale din plante. Aceste ingrediente active acționează blând asupra dinților și gingiilor celor mici și oferă o protecție bună împotriva dezvoltării plăcii bacteriene și a apariției cariilor. GennaDent Junior este o pastă de dinți 100% naturală şi de origine naturală cu ulei de portocale. Este recomandată utilizarea ei mai ales în perioada în care copiii învață să se spele pe dinți. Nu formează spumă.

Pasta de dinti Santoral Zana Maseluta 40 ml Steaua Divina

11,50 lei
Santoral Zana Maseluta contine 100% ingrediente naturale si este excelenta pentru prevenirea aparitiei cariilor si pentru mentinerea echilibrului natural al florei din cavitatea bucala. Ajuta la albirea dintilor, iar gustul natural de portocala este un deliciu de care cei mici sigur vor fi incantati.