Afișez toate cele 4 rezultate

Ginkoven 120 capsule Farmaclass

38,00 lei
Stimuleaza circulatia sangvina cerebrala • Stimuleaza circulaflia sangvina la nivel cerebral si periferic • Imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria • Este util în tulburarile (vasculare) de auz si vedere • Este antioxidant, încetinind procesele de îmbatrânire

Maca Activ 40 capsule – Bio- Synergie

19,00 lei
Produsul este un puternic tonic sexual, revitalizant si regenerant. Mareste libidoul, atat la barbati cat si la femei si echilibreaza hormonal.

Migdale 250 gr Adams

23,00 lei
Migdalele sunt o sursa excelenta de energie si grasimi “bune”. Foarte bogate in grasimi mono-nesaturate ca acidul oleic care ajuta la scaderea colesterolului “rau” (LDL) si la cresterea colesterolului “bun” (HDL). De asemenea abunda de vitamina E, care este o grasime solubila antioxidanta, necesara pentru mentinerea integritatii membranelor celulare protejandu-le de radicalii liberi. Contin tot complexul de vitamina B (riboflavin, niacin, tiamin, acid pantotenic, B6, acid folic) si sunt bogate in minerale ca magneziu, potasiu, calciu, fier, mangan, zinc, seleniu.

Normal Colesterol 120 capsule Cheia Sanatatii

89,00 lei
Contribuie la mentinerea valorilor normale ale colesterolului si trigliceridelor ,sustine functionarea normala a ficatului si a sistemului cardiovascular.