Afișez toate cele 5 rezultate

ColonSan Pro supozitoare Favisan

16,50 lei
Colonsan Pro- Cerat Favisan, 19 g: remediu naturist recomandat ca adjuvant in tratamentul afectiunilor prostatei, hemoroizilor, leziunilor cutanate, infectiilor urinare si litiazei renale. Produsul mentine sanatatea aparatului uro-genital masculin.

Conimed plant forte Elzin Plant

18,00 lei
Crema solida (supozitoare) cu extracte de pufulita, ghimpe, merisor, coada calului, rasina de conifere Adjuvant in tratarea afectiunilor prostatei si a hemoroizilor.

Ghimpe 40 capsule Favisan

13,00 lei
Efecte: adjuvant în afecţiuni ale prostatei (adenom, prostatite, tumori), litiaze renale, infecţii urinare, hipertiroidism

Sun-Vert 30 comprimate Sun Wave Pharma

83,00 lei
Supliment alimentar ce conține Graminex, extracte de Serenoa Repens, Curcuma longa și Boswellia Serrata cu efect antioxidant și antiinflamator care ajută la menținerea sănătății cavității peritoneale atât la femei cât și la bărbați, cât și la menținerea funcționării normale a prostatei și a activității sexuale la bărbați.

Ulei dovleac 250 ml Hypericum

31,00 lei
Recomandat ca adjuvant in tulburari asociate afectiunilor prostatei,datorita continutului de zinc si glutamina reduce volumul prostatei, urinari frecvente diurne si nocturne, flux urinar scazut, infectii urinare, antiparazitar, antioxidant puternic, protejeaza organismul de imbatranirea precoce, afectiuni cardiovasculare si ateroscleroza, previne cataracta (datorita continutului ridicat de vit A si E, betacaroten, luteina si zeaxantina) .