Afișez toate cele 3 rezultate

Green sugar 25 stikuri Remedia

19,00 lei
Green Sugar 25 sticks
Indulcitor natural din extract de Stevia rebaudiana, cu valoare energetica si indice glicemic zero dar cu putere de indulcire egala cu a zaharului.

Green sugar 50 de stikuri Remedia

29,00 lei
GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA și marcă înregistrată la nivelul Uniunii Europene, este singurul îndulcitor 100% natural, cu ZERO calorii și ZERO indice glicemic, recomandat de medicii nutriționiști și diabetologi ai Societății de Nutriție din România. Recomandare de folosire: Recomandat în curele de slăbire sau în cadrul unei alimentații echilibrate și sănătoase, dar și persoanelor care suferă de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil și colită de fermentație. Poate fi consumat în perioada sarcinii și alăptării.

Stevie 40 plicuri Sly Nutritia

13,00 lei
Sweet&Safe este alternativa sigura si naturala pentru indulcirea preparatelor. Este indulcitorul natural cu extract de Stevia Rebaudiana ce are 0 calorii. Contine extract de Stevia si Erytritol, fiind astfel un indulcitor 100% natural si vegetal. Sweet&Safe este special deoarece imbina intr-un mod unic, echilibrat cei doi indulcitori naturali pentru ca gustul dulce sa ramana neschimbat fata de zahar. Stevia Rebaudiana este o planta folosita de secole in America de Sud, datorita capacitatii sale de indulcire. Extractul este de pana la de 300 de ori mai dulce decat zaharul, avand totusi 0 calorii. Erytritolul, tot cu 0 calorii se gaseste in alimentele fermentate si in unele fructe. Ambalarea in pliculete face ca Sweet&Safe sa fie usor de folosit si usor de dozat(un pliculet = o lingurita de zahar). Folosind indulcitorul cu Stevia Sweet&Safe vei putea slabi mai usor si te vei mentine in forma fara niciun efort.