Afișez toate cele 3 rezultate

Ulei de cocos 200 ml presat la rece Solaris

21,60 lei
Caracteristici: Uleiul de cocos este bogat in grasimi saturate. Poate avea forma solida sau lichida, in functie de temperatura mediului ambient. Uleiuri presate la rece pe presa Solaris. Garantia produsului finit prin procesul de presare la rece, decantare si filtrare printr-un filtru de bumbac natural. Selectia atenta a materiei prime folosite pentru a asigura cea mai buna calitate a uleiului obtinut. Actiune: Uz cosmetic: hidrateaza si hraneste pielea. Uz alimentar: favorizeaza digestia, adjuvant in reglarea colesterolului. Utilizare: Uz alimentar sau cosmetic Prezentare: 200 ml

Ulei de cocos 300ml presat la rece Solaris

29,70 lei
Vitaminele continute de uleiul de cocos sunt importante pentru sanatatea cardiovasculara. Specialistii confirma ca uleiul de cocos reduce nivelul colesterolului total, al colesterolului rau, al trigliceridelor si al lipoproteinelor. Uleiul de nuca de cocos ajuta la incetinirea efectelor imbatranirii datorita continutul bogat in antioxidanti.

Ulei de cocos pentru gatit, RBD 1000 ml Pronat

23,90 lei
Obținut prin măcinarea la rece a miezului de nucă de cocos și filtrare. Pentru prajit, gatit și alte 80 de întrebuințări diverse. Produs obținut prin presarea miezului de nucă de cocos, filtrat, curățat și dezodorizat până când acesta este complet incolor și fără miros.