Afișez toate cele 5 rezultate

Propolis cu Vit C 30 comprimate masticabile Rotta Natura

12,50 lei
Beneficii
  • Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar
  • Are efect calmant, emolient la nivelul gâtului
  • Crește puterea de a lupta a organismului împotriva manifestărilor neplăcute asociate sezonului rece
  • Determină un răspuns adecvat din partea organismului pentru susținerea sănătății sistemului respirator

Vitamina C 10 ml Fiterman

18,00 lei
Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la cresterea absorbtiei fierului,functionarea normala a sistemului osos, a ligamentelor, a vaselor de sange, a pielii, a dintilor si gingiilor, prin stimularea formarii de colagen;  

Vitamina C 1000 mg 100comprimate Medica

39,00 lei
Vitamina C îndeplineste rol de antioxidant ce mãreste rezistenta organismului fatã de stresul oxidativ. Favorizeazã apãrarea naturalã a organismului si îl sustine în stãri caracterizate de o imunitate scazutã. Poate reduce intensitatea proceselor degenerative asociate îmbãtrânirii.

Vitamina C 1000mg Remedia

13,00 lei
Beneficii: Antiseptic, reduce inflamaţiile cavităţii bucale şi a gâtului, apariţia cariilor şi a aftelor bucale, ameliorează durerile de gât.

Vitamina C cu propolis 100mg, 20 comprimate

8,00 lei
Vitamina C (acidul ascorbic] este un antioxidant puternic participand la distrugerea radicalilor liberi, reducand astfel procesele degenerative din organism, stimuleaza sistemul imunitar crescand rezistenta organismului la infectii, favorizeaza absorbtia si metabolismul calciului consolidand structura oaselor si a dintilor, mai ales absorbtia fierului si activeaza acidul folic.