CE CONTINE
Faina din roscove are in compozitie taninuri condensate. Semintele din care este obtinuta mai contin si vitaminele A, D, E.
ISTORIC
Numele in engleza (carob tree) isi are originile in ebraicul Kharuv. Acesta a evoluat in araba in kharrub, in spaniola devenind algarrobo. In romana este denumit roscov, iar fructele sunt numite roscove. Arbustul creste inca din antichitate in zona mediteraneana. In timpuri mai recente s-a incercat cultivarea lor in zone cu clima similara, ca Arizona, Mexic, California, Chile, Argentina, Africa de sud si India.
CUM ACTIONEAZA
Faina de roscove are un continut nutritiv ridicat si poate fi o sursa de vitamine pentru un organism slabit.
PENTRU CE RECOMANDAM
Recomandam faina din fructe de roscove ca o alternativa pentru faina de grau sau pudra de ciocolata (cu un indice glicemic mai mare).
CUM SE CONSUMA
Este folosita in special in produse de patiserie ca inlocuitor de cacao.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.