CE CONTINE
Graul integral este bogat in proteine si fibre, contine numeroase vitamine: A, B, E, K, D, complexul B: B1, B3, B5, minerale: seleniu, mangan, calciu, magneziu, sodiu, clor, sulf, siliciu, cobalt, cupru, iod, 9 aminoacizi esentiali.
ISTORIC
S-a descoperit cultivarea acestei cereale in mileniul 8 i.e.n. Graul este cereala de baza in alimentatia multor popoare, fiind prezent sub numeroase forme.
CUM ACTIONEAZA
Ajuta la o buna functionare a sistemului digestiv, are efecte antioxidante, fiind o importanta sursa de fibre alimentare.
PENTRU CE RECOMANDAM
Graul contine, in principal, fibre insolubile, esentiale pentru buna functionare a tranzitului intestinal. Se stie ca, in general, o dieta bogata in fibre poate contribui la prevenirea bolilor cardiovasculare.
CUM SE CONSUMA
Prin fierbere, graul se poate combina cu diferite legume, sau fructe cu miere, pentru stimularea digestiei in regimuri tip Oshawa.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.