Afișez toate cele 5 rezultate

Citromicina 10 ml Bionovativ

19,00 lei
Citromicina extract din samburi de grapefruit  este cunoscuta pentru rolul sau antibiotic cu spectru larg actionand pe mai multe domenii atat intern cat si extern. Spre deosebire de antibioticele normale care pot distruge si flora intestinala sau alte celule bune, citromicina are numai efecte pozitive, actioneaza asupra factorilor nocivi fara a produce reactii alergice.    

Citromicina 30ml+10 ml gratuit Bionovativ

47,00 lei
Extractul de sâmburi de grapefruit este considerat cel mai puternic antibiotic și antiviral din lume. Complexul de substanțe extras din semințele de grapefruit este un antibiotic cu spectru larg de actiune, distrugând nu mai puțin de 800 de tulpini de bacterii, inclusiv unele rezistente la antibioticele de sinteză.

Flucalm 120 ml Pharco

27,00 lei
FLUCALM insumand proprietatile terapeutice ale celor doua plante (cimbru de cultura,fiind un antibiotic natural) care intra in compozitia sa este benefic in gripa, raceala si alte afectiuni respiratorii .

Ulei esential Oregano Vitacare, 30 capsule moi

49,00 lei
Poate prezenta proprietati antiseptice pulmonare, mucolitice si expectorante Poate fi recomandat pentru eliminarea impuritatilor bronhiale Un bun curatitor intestinal, cu efecte detoxifiante si antiseptice puternice Util in infectii si paraziti intestinali Recomandat in cazul bronsitelor medii insotite de tuse ocazionala Ajuta la eliminarea impuritatilor bronsice, calmant pentru tuse si usureaza respiratia in special la copii

Ulei tea tree, arbore de ceai 10 ml Bionovativ

29,90 lei
Uleiul de arbore de ceai este un adevărat rege al antibioticelor naturale, fiind considerat – cel puțin până acum – cel mai puternic antiinfecțios natural cunoscut. Frunzele acestui arbust australian au dezvoltat, în milioanele de ani de evoluție, „medicamente” capabile să învingă orice germene infecțios. ACȚIUNI: este cel mai puternic infecțios din lume, distrugând virușii (antiviral), bacteriile (antibiotic), infrabacteriile, fungii / ciupercile parazite (antifungic), protozoarele. Pe piele și mucoase este extrem de iritant, penetrând straturile superficiale, ceea ce-i crește eficiența ca antiinfecțios, dar putând produce răni relativ ușor, dacă este folosit nediluat. Efect antibiotic asupra Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Haemophilus influenzae, Streptococcus pyogenes, Streptococcus pneumoniae, Mycobacterium avium, Pseudomo-nas aeruginosa, Enterococcus faecium etc. Efect antifungic asupra Candida alba, Candida glabrata, Aspergillus niger, Penicillium sp. etc.