Afișez toate cele 4 rezultate

Ingerasul Sirop creste pofta de mancare 200 ml Dacia plant

25,00 lei
Sirop cu un gust placut, perfect pentru a fi administrat celor mici,fara efecte adverse, fara substante de sinteza toxice si cancerigene, nu contine substante care provoaca dependenta sau stari de somnolenta.    

Ingerasul Sirop Laxen 200 ml Dacia Plant

25,00 lei
Cand Ingerasul tau este constipat, scaunul lui devine tare si greu de eliminat. Ajuta-l sa se simta usurat cu Sirop Laxen din brandul Ingerasul, siropul este un produs 100% natural recomandat pentru accelerarea tranzitului intestinal la copii. Siropurile Ingerasul, dulci si savuroase, usor de administrat pentru oricine, in orice moment al zilei, sunt realizate din ingrediente naturale concentrate si contin uleiuri esentiale care le cresc viteza de actiune, marindu-le eficienta terapeutica.

Sirop Bebe Biosept 100 ml Fares

23,00 lei
Sirop conceput pentru sugari. Combinație naturală de plante cu efect sigur, dar cu acțiune blândă,  pentru sugari. Conține lichen de piatră,  frunze de măslin, turmeric și trifoiște de baltă. Ingrediente naturale asimilate cu ușurință de către organism. Este îndulcit cu fructoză extrasă din fructe. Fără îndulcitori artificiali. Luptă împotriva virusurilor respiratorii. Plantele medicinale din compoziția siropului elimină bacteriile rele de la nivelul sistemului respirator. Fluidifică secrețiile bronșice, favorizând expectorația. Contribuie la menținerea imunitații. Protejează flora intestinală. Plante selectate  pentru a proteja flora intestinală. Toleranța gastrică bună, eficiență  confirmată  clinic.  Administrare sigura și ușoară datorită seringii dozatoare.

Sirop Sanogrip Junior 100 ml Farmaclass

19,00 lei
Sirop cu extracte din plante si miere recomandat  de la primele semne ale starilor febrile de tip gripal:  dureri osoase, dureri de cap asociate cu globi oculari durerosi, inflamatii ale mucoasei nazale. La nivelul cailor respiratorii superioare este bronhospasmolitic, ajuta la fluidificarea secretiilor bronhice, fiind în acelasi timp un foarte bun agent antibacterian. Este eficient în tusea care însoteste starile gripale, virozele, având si o componenta antialergica. Îmbunatateste respiratia, înlatura accesele de tuse din timpul noptii. Este revigorant pentru organismul slabit, crescându-i în acelasi timp rezistenta.