Orz solubil punga 500gr Sanovita
Orz prăjit pentru o băutură savuroasă și aromată. Din acest produs se obține o băutură naturală și gustoasă, fără cofeină sau alte substanțe excitante ce poate fi servită în orice moment al zilei. Se prepară rapid datorită consistenței sale solubile, astfel: se amestecă 2-3 lingurițe de produs în cantitatea dorită de apă sau lapte și se îndulcește cu zahăr brut sau miere, după gust. Se poate folosi și la prajituri. Orzul solubil este obținut din materie primă de cea mai bună calitate și riguros selecționată. Produs în Italia.
Orz solubil orzo cutie 200gr Sanovita
Orz măcinat și prăjit pentru o băutură savuroasă și aromată. Din acest produs se obține o băutură naturală și gustoasă, fără cofeină sau alte substanțe excitante ce poate fi servită în orice moment al zilei. Se prepară rapid datorită consistenței sale solubile, astfel: se amestecă 2-3 lingurițe de produs în cantitatea dorită de apă sau lapte cald și se îndulcește cu zahăr brut sau miere, după gust. Orzul solubil este obținut din materie primă de cea mai bună calitate și riguros selecționată.
Praf de copt, fara gluten, 17 g Biovegan
Ulei de cocos pentru gatit, RBD 1000 ml Pronat
Cafea macinata&Canepa 250 bio Pronat
Chia 100 gr Adams
Chia 250 gr Adams
Chia 500gr Adams
Fulgi de cocos 200gr Adams
Fulgii de nuca de cocos reprezinta o alta modalitate de utilizare si consumare a nucilor de cocos. Acesti fulgi de cocos pot fi utilizati ca atare, eventual impreuna cu inghetata sau pe o prajitura delicioasa, insa pot fi utilizati si la micul dejun, impreuna cu cereale.
Fulgii de nuca de cocos pastreaza in totalitate aroma naturala a nucilor de cocos, fara a se adauga conservanti, arome artificiale sau coloranti.
Nuca de cocos este extrem de hranitoare si bogata in fibre, vitamine si minerale.
Aceasta este o grasime compusa din aproximativ 90% grasimi saturate.
Agar agar 30 gr Pronat
Agar-agar este cea mai bună gelatină de origine vegetală, obținută din algele roșii din mările Asiei. Are numeroase beneficii pentru organism și se găsește sub formă de pudră sau fulgi.
Agar-agar este un gelifiant natural, extras din algele roșii numite agarophite. Procesul de obținere a gelatinei vegetale este destul de complex, dar păstrează cea mai mare parte a substanțelor nutritive.
Alegele sunt mai întâi fierte, lăsate să se răcească și tăiate în bare lungi. Sunt puse apoi pe paie de orez timp de cel puțin 10 zile și lăsate să înghețe în timpul iernii. Ziua se dezgheață, o bună parte din apă se scurge, iar noaptea sunt înghețate din nou.
Când devin perfect uscate, barele de alge sunt răzuite sub formă de fulgi sau tăiate sub formă de bastoane fine. Cei mai practici sunt fulgii care pot fi amestecați cu apă sau diverse sucuri pentru a obține jeleuri, aspicuri și sosuri groase.
Există și agar produs în mod industrial, care are aceleași proprietăți de absorbție și gelifiere, dar nu este un produs natural și ecologic precum agarul obținut pe cale tradițională. Pentru a fi sigură că folosești o gelatină de calitate și de origine vegetală, este bine să o cumperi din surse autorizate și din magazinele de produse bio.