Cafeaua măcinată cu semințe de cânepă bio are un gust delicios, este prietenoasă cu stomacul și aduce un important aport de vitamine, minerale și proteine. Cafeaua cu cânepă măcinată este mai puțin acidă decât cafea obișnuită și este tolerată mai ușor de stomac. Studiile arată că cei care consumă cafea din cânepă au mai puține palpitații și stări nervoase (care sunt de obicei cauzate de cafeaua obișnuită).
Ingrediente: cafea Arabica*, făină din semințe cânepă* (cannabis sativa). NU conține THC!
*din culturi certificate ecologic IT BIO 014, agricultură non UE
Conținutul de acizi grași Omega 3 și 6 poate avea ușoare variații în funcție de fluctuațiile inerente materiilor prime naturale utilizate.
Valori nutriționale medii/ 100 g:
Valoare energetică:1370 kJ/ 331 kcal
Carbohidrați:18,4 g
din care zaharuri:0,4 g
Proteine:15,0 g
Grăsimi, din care:10,9 g
acizi grași saturați:4,7 g
Fibre:48,8 g
Proteine:15,0 g
Sare:9,1 mg
Mod de preparare: în espressor tradițional (moka), filtru de cafea, espressor sau ibric.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.