Afișez toate cele 9 rezultate

Alimentatia bolnavilor de diabet ,meniuri,retete si suplimente

35,00 lei
Preparate culinare diverse - mic dejun si gustarea de dimineata Supe - ciorbe Masa de pranz Salate mixte - gustarea de dupa-amiaza Masa de seara Semipreparate. Aceasta carte este, in opinia dr. Pavel Chirila "o sinteza a celor mai bune metode de stopare a intoxicarii organismului cu substante chimice, un indreptar exceptional pentru dieta, menit sa echilibreze organismul si chiar sa stopeze boala", o carte ce "corecteaza" o carenta, aceea ca "...nu exista o lucrare care sa stabileasca transant modul de alimentatie al oamenilor care sufera de acest tip de afectiune".

Ceai cicoare la punga Adserv

3,10 lei
Calmeaza senzatia de sete caracteristica diabeticilor,stimuleaza activitatea ficatului si eliminarea bilei pe care o si fluidifica,este un tonic amar.

Ceai de afin la punga Adserv

3,20 lei
Ceai din frunze de afin cu actiune hipoglicemianta, astringenta, antidiareic, diuretic, antihemoragic, antiinflamator si antiseptic intestinal si urinar.

Diabetiker 30 capsule Doppel Herz

22,00 lei
Supliment alimentar indicat pentru a completa alimentatia sanatoasa si echilibrata in cazul unui regim diabetic.

Glicemo 120 capsule Cheia Sanatatii

65,00 lei
Sustine functionarea normala a pancreasului,contribuie la mentinerea nivelului normal al glicemiei,colesterolului si trigliceridelor ,contribuie la mentinerea structurii si functionalitatii normale a vaselor sanguine.

Glicostat 60 capsule Fares

28,50 lei
Susţine metabolismul glucidic prin creşterea utilizării celulare a glucozei şi stimularea eliberării de insulină, susţine buna funcţionare a pancreasului endocrin, imbunătăţeşte vascularizaţia pancreasului, stimulează formarea celulelor beta-pancreatice, antioxidant.

Glucose 120 capsule Secom

167,00 lei

Supliment alimentar Glucose Optimizer®, Jarrow Formulas, 120 tablete Easy-Solv ce contribuie la mentinerea nivelului normal al glucozei serice.

Formula sinergica ce contine ingredientul patentat Glycostat®, care mentine nivelul fiziologic al glucozei sangvine si sustine metabolismul normal al glucozei.

Green sugar 25 stikuri Remedia

19,00 lei
Green Sugar 25 sticks
Indulcitor natural din extract de Stevia rebaudiana, cu valoare energetica si indice glicemic zero dar cu putere de indulcire egala cu a zaharului.

Inositol 750 mg 100 capsule Secom

102,00 lei

Supliment alimentar Inositol 750mg, Jarrow Formulas, 100 capsule vegetale ce contine mioinozitol cu rol in sustinerea echilibrului hormonal.

Contine mioinozitol, cea mai biodisponibila forma de inozitol, cu rol in buna functionare a organismului feminin si masculin.