Cristalizarea mierii in timp este un proces natural.
A se pastra la loc uscat si la temperatura camerei .
Gramaj 400 gr
12,50 lei
Mierea de rapiţă este obţinută din rapiţa sălbatică, o plantă bogată în proteine, carbohidraţi, glucide, lipide, în minerale precum bor, calciu, fier, fosfor, potasiu, sodiu, în vitaminele A, B1, B2, B3, C şi betacaroten.
Albinele produc această miere în luna mai.
Mierea de rapiţă este un remediu eficient în bolile renale, de stomac, cardiace, respiratorii şi în osteoporoză. De asemenea, poate fi folosită profilactic, prevenind afecţiunile hepatice, pancreatice şi splenice. Mai mult, graţie proprietăţilor sale antibacteriene, această miere distruge bacterii precum streptococul, stafilococul sau helicobacter pylori.
Cristalizarea mierii in timp este un proces natural.
A se pastra la loc uscat si la temperatura camerei .
Gramaj 400 gr
Producator | Apicola Costache |
---|
Nu aveti un cont?
Creati un cont nou
Recenzii
Nu există recenzii până acum.